A CARREGAR

Escreva para Pesquisar

Depressie behandeling

Depressie behandeling

Partilhar

Bij de van depressie is de eerste stap om de patiënt te laten stoppen het te behandelen, het te willen leren, omdat dit onmogelijk is.

Blijf bij ons, we leggen je alles uit in dit artikel.

Lista de Conteúdos

1. JE MOET GELOVEN IN DE BEHANDELING VAN DEPRESSIE

Bovenal is het noodzakelijk om te geloven dat het erkennen van je machteloosheid tegenover een depressie geen teken van zwakte is, maar van nederigheid. Deze nederigheid maakt de depressieve persoon meer open en ontvankelijk, waardoor hij gemakkelijker nieuwe manieren van denken en dus van voelen kan integreren.

2. EXTERIORISEER JE EMOTIES

In feite hebben de boodschappen die we aan onszelf overbrengen een extreem grote invloed op onze emoties. Het externaliseren van onderdrukte emoties, hetzij door repressieve opvoeding, angst, genotzucht of om conflicten te vermijden, is dus essentieel om het lijden van de persoon te verlichten.

Vaak weet de patiënt aan het begin van de behandeling niet hoe hij zich moet uiten, hij weet niet hoe hij zijn gevoelens of de situaties en gedachten die aanleiding geven tot deze gevoelens moet identificeren. Het therapeutisch team heeft een fundamentele bijdrage in de missie om de patiënt te “bevrijden” van zijn angsten, zodat hij contact kan maken met zijn emoties. Alleen op deze manier is het mogelijk om de oorsprong ervan te onderzoeken en strategieën te ontwikkelen die zijn aangepast aan elk individu om beter met hun problemen om te gaan.

3. DRAAI JE EIGEN WIL!

Tijdens de behandeling van depressie begint het individu zich bewust te worden van het belang om tegen zijn eigen wil in te gaan wanneer het niet leidt tot persoonlijke verandering en groei. Gedrag begint te veranderen en bijgevolg gedachten die meer positieve en bevredigende emoties beginnen te genereren.

SAMENVATTING

Hoewel negatieve emoties en gedachten bij alle mensen soms voorkomen en adaptief zijn, komen ze vaker voor bij depressie. Het belangrijkste doel is om hun frequentie en intensiteit te verminderen, zodat het mogelijk wordt om de positieve kant van hun omgeving en van zichzelf te zien.

Hier bij VillaRamadas weten we precies hoe we je kunnen helpen. Graaf altijd bij ons. Wij hebben de depressiebehandeling die het beste bij u past.

Tags:

Você também poderá gostar

Deixe um Comentário

Your email address will not be published. Required fields are marked *