A CARREGAR

Escreva para Pesquisar

Ben ik verslaafd aan alcohol?

Ben ik verslaafd aan alcohol?

Partilhar

Niet iedereen die drinkt is afhankelijk van alcohol, dat wil zeggen, niet iedereen die drinkt heeft een behandeling nodig.

Wat hen echter onderscheidt van overmatige consumenten, is dat ze de neiging hebben de controle over hun gedrag te verliezen onder invloed van deze stof, met frequent geheugenverlies.

1. ENKELE TEKENEN VAN DE ALCOHOLAFHANKELIJKE.

De kater (negatieve effecten van onthouding van alcohol), de spijt of angst in verband met onbeduidende handelingen die de persoon mogelijk heeft uitgevoerd onder invloed van alcohol en frequente consumptie om te vergeten wat er is gebeurd, zijn belangrijke aanwijzingen dat de persoon een situatie van afhankelijkheid ontwikkelt. Het kan echter zo ver komen dat vanaf het moment dat je de eerste drinkt, je niet meer kunt stoppen en de leugens frequenter worden en de persoon een dubbelleven lijkt te leiden, ongelukkig en oneerlijk.

De alcoholverslaafde ontwikkelt ook een soort “allergie” voor alcohol, dat wil zeggen, de inname van een kleine hoeveelheid van die stof veroorzaakt absoluut onevenredige reacties.

Het is op dit punt dat het volkomen logisch is om onverwijld een behandeling voor uw verslaving te zoeken.

SAMENVATTING VAN DE ALCOHOLAFHANKELIJKE

De behandeling van alcoholverslaving, door middel van zijn verschillende benaderingen, zal de alcoholist helpen om aan te nemen dat hij dit probleem heeft, in het besef dat het om deze reden niet mogelijk is voor hem om matig te drinken. Dit geeft je de mogelijkheid om je te concentreren op je vele mogelijkheden, jezelf te leren bevrijden om een vrij en vol leven te leiden. Als u zich herkent in bovenstaande symptomen, of een familielid of kennis kent die mogelijk in deze situatie zit, neem dan contact op met ons Behandelcentrum.

Tags:

Você também poderá gostar

Deixe um Comentário

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Próximo